سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آینه برنزی چه ویژگی هایی دارد؟

بر اساس نوع کاربرد و چگونگی شکل گرفتن تصویر و مشخصات آن در آینه، آینه ها به 2 دسته عمده تقسیم شده ‌اند:
نوع اول - آینه‌ هایی که در منازل به وفور یافت می شود و از جسم نورانی تصویری مستقیم و مجازی و عکس تشکیل می‌دهند، به طوری که سمت راست جسم برای تصویر سمت چپ به حساب می‌آیند و برعکس که در بیشتر سیستم های نوری ساده کاربرد بسیاری دارند. در کارهای عادی و مصارف معمول از این آینه برنز استفاده می‌شود.
نوع دوم - در دکوراسیون منازل، باشگاه ها و مغازه ‌ها از آینه برنز استفاده می شود. آینه برنزی همچنین در بتینه کاری و تزئینات ساختمان کاربرد بسیاری دارد.

ساخت آینه برنز

ساخت و طراحی آینه برنزی رحیمی گلس را نباید به حساب رفع نیاز قدیمی انسان گذاشت و از آن به عنوان وسیله ای برای رفع حاجت شخصی یاد کرد؛ زیرا گذشت زمان انواع کاربرد های این نوع آینه را مشخص نموده است. آینه ها دارای سطوح بازتاب دهنده هستندکه بازتاب نور از جسم باعث نمایان شدن آن در آینه می شود. با توجه به فاصله جسم از آینه برنز، بزرگی و وارونگی و برگردان جانبی تصویر متفاوت است. این جسم از زمان های دور در زندگی انسان ها نقشی اساسی  و کاربردهای فراوانی داشته است. یکی از ایده های خلاقانه ای که میتوان در منزل به کار برد و بدون هزینه کردن زیاد جلوه و فضای خانه را بزرگتر کرد، استفاده از آینه برنز است. استفاده از آینه برنز در منازل لوکس از گذشته ها تا به امروز رایج بوده است. اگرچه آینه برنز به شکل کاربردی و با انواع طرحها و قابها به عنوان آینه دکوری در منزل استفاده می شود، ولی افرادی که به دنبال داشتن فضایی متفاوت و جلوه ی لوکس هستند، از این آینه به عنوان یک عنصر دکوراتیو در فضا سازی ها استفاده می کنند.رنگ برنز در منازل مسکونی طرفداران زیادی دارد.

تاریخچه آینه برنزی

فلز برنز یکی از قدیمی‌ترین فلزات مورد استفاده بشر بوده است که کشف آن به هزاران سال پیش برمیگردد. برنز که با نام مفرغ نیز شناخته می‌شود دارای رنگ قرمز مایل به قهوه ای در ترکیبی با طلایی است. فلز برنز نسبت به سایر فلزات همسان خود از قابلیت پرداخت و چکش خواری بیشتری برخوردار بود و صاف و صیقلی نمودن سطح برنزی نسبت به فلزاتی همچون آهن، طلا و نقره راحت تر است. رنگ برنز نزدیک به تم رنگ طلایی دارد و به عنوان یکی از رنگ‌های متالیک شناخته می‌شود. علاوه بر این، برنز برخلاف طلا فلز گرانبهایی نبوده و هر قشری امکان استفاده از آن را داشت، در نتیجه استفاده از آینه‌های برنزی نسبت به آینه‌های طلایی و مسی رواج بیشتری داشته است. در گذشته ورقه‌های برنز را پس از پرداخت بسیار به شکل آینه در می‌آوردند و گاهی با قرار دادن دسته ای نقش و نگار دار برای آن،این آینه هارا تزیین می کردند. با روی کار آمدن شیشه به عنوان بستری مناسب برای ساخت آینه، استفاده از فلزات برای ساخت آینه منسوخ گردید. اما علاقه مردم به رنگ برنزی باعث شد تا استفاده از این رنگ در آینه‌های رنگی ادامه پیدا کند.

https://rahimiglass.com/محصولات/آینه-برنزی