پروپوزال نویسی نیازیتو
پروپوزال نویسی در واقع پیشنهاد پژوهشی است که در روند پایان نامه نویسی از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. دانشجویان تنها در صورتی می توانند اقدام به نوشتن پایان نامه خود بنمایند تا پروپوزال و یا همان پیشنهاد پژوهشی شان توسط استاد مربوطه تأیید گردد. پروپوزال نویسی با ارائه یک موضوع آغاز می شود که معمولاً با ارائه یک سوال صورت می گیرد. پس از آن می بایست پژوهشگر سوال مورد نظر را ریشه یابی نموده و دلایل بوجود آمدن سوال مورد نظر در ذهن خود را شرح داده و نسبت به پاسخ آن بدنبال راه حل و راهکار باشد. ناگفته نماند پژوهشگر می باید محدوده مکانی و زمانی خود و اهمیت موضوع در جامعه علمی را مشخص نماید. تحقیق در زمینه موضوع مورد نظر پژوهشگر علاوه بر اینکه باید از پیشینه کاملی برخوردار باشد، در عین حال می باید جدید و بر پایه تحقیقات گذشته و همچنین کامل کننده آنها باشد.
همانطور که در بخش قبل بیان شد، پروپوزال در واقع یک طرح و یا موضوعی از هدف پایان نامه است. در پروپوزال نویسی دکتری پژوهشگر باید موضوعی را انتخاب نماید که جدید و نو باشد و علاوه بر این دلایل کافی برای متقاعد کردن کمیته علمی دانشکده خود نسبت به موضوع فوق را داشته باشد. نوشتن و فرمت پروپوزال در مقطع دکتری از یک رشته به رشته دیگر متفاوت است و می باید قبل از نوشتن پروپوزال دکتری دستورالعمل و آئین نامه دانشگاه را مورد توجه قرار داد. در مرحله اول بهتر است با استاد راهنمای خود نسبت به موضوع پروپوزال خود مشورت نمود. زیرا اولین فردی که پروپوزال دانشجو را به دقت مورد بررسی قرار می دهد، استاد راهنماست و بخش هایی که نیاز به اصلاح دارند، توسط استاد راهنما مشخص می شود. از مهمترین استراتژی هایی که در انتخاب موضوع پروپوزال اهمیت دارند به شرح زیر است:
نوشتن پروپوزال نویسی پزشکی در مقایسه با دیگر رشته نیاز به دقت و ظرافت بیشتری دارد. در ابتدا پژوهشگر باید نوع مطالعه خود همچون توصیفی، آزمایشگاهی، کارآزمایی بالینی، نگاه به گذشته و آینده را تعیین نماید. علاوه بر این بیان مسأله، اهداف و نگارش و بطور کلی همگی تجربه و دقت کافی را می طلبد.
برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
https://niazito.com/proposalwriting